![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bialystok I Akalice
Motocykl: AT RD07a; XR600R
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 14 godz 49 min 2 s
|
![]()
To ja zawiadamiam, że czuję się coraz lepiej. Dziękuję za troskę i słowa otuchy. W pierwszej chwili po uderzeniu myślałem, że pół boku mi wyrwało i jakieś obrażenia wewnętrzne odniosę. Ale to tylko pierwsze uczucia. Gnaty całe, po prostu obity. Żałuję, że ominęła mnie dalsza część imprezy, ale to nic. Wszystko można powtórzyć. Filmu nie będzie. Wypadki się zdarzają, a jeśli już muszą, to oby wszystkie tylko tak się kończyły.
W nocy z piątku na sobotę niestety wydarzył się tragiczny wypadek po drugiej stronie Bugu, w Mierzwicach z udziałem Transalpa. Mam nadzieję, że to nie był nikt kto do nas jechał na spotkanie |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
XXVIII (28) WIR Rally Rajd Podlaski 14-16.10.2022 | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 76 | 26.10.2022 20:39 |
XI Rajd Podlaski | frog | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 389 | 04.10.2014 13:42 |
rajd podlaski | wasilczuk | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 145 | 21.09.2012 12:21 |