Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Dział Producentów i Dostawców

Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 26.06.2022, 12:16   #11
zylek

zylek's Avatar

Miasto: Helvetia (BL)
Motocykl: CRF1000L, H701 E, betinka 300RE, Tryplak 765
Przebieg: 43kkm +
zylek jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 40 min 14 s
Domyślnie

Ja byłem na ER24 pierwszy raz, w sumie 1 raz w ogóle na jakimś rajdzie. Z perspektywy żółtodzioba, to mi się podobało. Miałem trochę doświadczenia w piachu, no ale to co zobaczyłem na ER24, wprawiło by w zakłopotanie każdego kota! W tych warunkach, jazda dużym ADV byłaby ponad moje siły i umiejętności. Sobota była dla mnie na granicy możliwości i po ostatnim OSie zlazłem z moto z trzęsącymi się rękami. Nawigacyjne mi się bardzo podobało bez taśmowania. Daje to taki smaczek Dakaru! Oczywiście jako żółtodziób popełniłem mnóstwo pomyłek, no i telefon nie jest odpowiednim urządzeniem do nawigowania. Koniecznie tablet albo lepiej przewijarka. Na telefonie nie za wiele widać! Ale dojechałem i bardzo się cieszę! Czy pojadę w następnym roku!? Jak będzie w tym samym miejscu to prawdopodobnie nie, jak gdzieś indziej to prawdopodobnie tak!
PS po wydarzeniu włącznik kierunków wymagał dokumentnego rozebrania i wyczyszczenia, bo przestał działać przez piach i kurz!

3A8CCBCB-5221-4342-8C29-916440C0DDF6.jpg
zylek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania