![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#18 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 77000
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 10 godz 29 min 4 s
|
![]()
Ja zawsze jeżdżę solo.
Mnie się uśmiecha gnać 5tś w jedną str. Mogę bez problemu dostać urlop 4tyg. Dojazd traktuję jako część przygody. Jazda solo ma zalety i wady. Jedziesz sam, robisz co chcesz, nie musisz się z nikim i niczym liczyć. Łatwiej znaleźć nocleg na dziko. Za to bezpieczeństwo jest mniejsze. Skończy Ci się paliwo .. zostawiasz moto w krzakach, łapiesz stopa i wracasz 50km. A jak jedziesz z kimś , to kolega wróci i dowiezie paliwo. Jest wypadek .. nie jesteś sam. Ja zawsze wpadam taki niesamowity stan psychiczny .. jak by mnie nic nie dotyczyło. Odcinam się całkowicie od wszystkiego i wszystkich. Połykam świat jakoś inaczej niż w grupie. Solo jest super. Cytat:
Ogranicza to praca , obowiązki , rodzina itd. Ci co wybierają transport moto do kraju DST chcą skorzystać z najfajniejszych odcinków trasy w "egzotycznym kraju" a nie marnować 10 dni na dojazd. Te 10 dni przeznaczą na zlizywanie kremu z tortu. Druga strona medalu jest taka ,że ten dojazd jest również bardzo wartościowy. To po prostu inna część tej przygody. Warunek .. trzeba mieć jednak czas. Ostatnio edytowane przez Novy : 29.10.2021 o 23:20 Powód: Połączenie postów |
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wiza Rosja | trzykawki | Kwestie różne, ale podróżne. | 32 | 09.02.2018 16:56 |
Rosja - Alaska Jak przejechać ?. | Wojak | Przygotowania do wyjazdów | 20 | 16.11.2014 22:01 |
rosja->gruzja | kyller | Przygotowania do wyjazdów | 23 | 05.05.2010 10:28 |
Prom Rosja-Stany | Poncki | Przygotowania do wyjazdów | 9 | 06.07.2009 23:34 |