![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Maków Podhalański
Motocykl: XRV750->XR400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 17 godz 56 min 37 s
|
![]()
Dzięki za instrukcję, w najbliższym czasie będę działać. Wczoraj i dziś przyszło trochę materału: poliamid fi80 fi40 fi20, aluminium pa6 fi45, pręty chromowane fi12 i fi14.
![]() Przyszły też chińskie mikrometry. ![]() ![]() Nie wiem jak do końca przetestować, ale zrobiłem mały test ![]() Mikrometr 0-25 mogłem zresetować na 0, potem zmierzyłem klocek 25mm: ![]() ![]() Zrobiłem jeszcze pomiar pręta h7 ![]() ![]() I drugi ![]() ![]() Resztę mikrometrów sprawdzałem tylko klockami: ![]() ![]() Oczywiście 75-100 nie miałem jak sprawdzić bo klocka na 100 nie mam. Wydaje mi się, że jest w porządku... na pewno lepsze to jak suwmiarka ![]() Jakby ktoś chciał to link z aliexpress: https://s.click.aliexpress.com/e/_AYeoDi dostawa z Hiszpani, kurierem w 5 dni (12 września kupione, 17 odebrane) Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
![]() |
![]() |