| 

| 
	|||||||
| Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Wygląd | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Administrator 
			![]() Zarejestrowany: Oct 2007 
				Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił 

Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie 
Przebieg: ojojoj 

Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 5 godz 12 min 8 s 
				 | 

Myślałem, że będzie gorzej z tym drukiem, ale okazało się, że całkiem całkiem i jest naście sztuk już zrobionych w dwóch wariantach.  

Dla WTA odbiór osobisty w Otwocku (namiary na mnie na afrimapie) Dla ekipy ze Śląska będzie też punkt odbioru u BartkaJ (warsztat w Żernicy, większość zna to miejsce). Dyskusja na forum tu: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=39547 Opis produktu: Druk 3D, PLA 43468-KS6-700_v1.0-hero.JPG 43468-KS6-700_v1.0-hero2.JPG Trzymak przewodu hamulcowego v1.0 Ilość: 
 Trzymak przewodu hamulcowego v1.1 43468-KS6-700_v1.1-hero.JPG 43468-KS6-700_v1.1-hero2.JPG 
 Cena: 20zł plus wysyłka inpost/poczta/kurier ps. jutro dorzucę za dnia zrobione zdjęcia a nie rendery z programu. ps2. Jest mały haczyk, gdyż wysyłka dopiero od 24-go kwietnia (lockdown covid) i dopiero wówczas mogę wysłać cokolwiek. Zastowanie w modelach Hondy: CR 125/250/500, XRV650, XRV750, XR650R - - - - - 

Ramires ...okręt mój płynie dalej... gdzieś tam... Ostatnio edytowane przez ramires : 15.04.2021 o 10:27  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#2 | 

![]()  | 

Dobra robota.

RD 03 TO NAJSTARSZA AFRYKA  ...  MOTOR MARKAXRV 650 THE LAST TRUE DUAL SPORT BIKE ON EARTH http://www.youtube.com/watch?v=fnEHAjt_XPw  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#3 | 

![]() Zarejestrowany: Oct 2011 
				Miasto: Kiełczygłów 

Motocykl: RD07a 
Przebieg: 00000 

Online: 4 miesiące 1 tydzień 2 dni 5 godz 40 min 20 s 
				 |