Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Wszystko co chciałbyś wiedzieć o motocyklach innych niż AT > Inne - dyskusja ogólna

Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 23.02.2021, 11:50   #8
bigboykr

bigboykr's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
bigboykr jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 18 godz 2 min 13 s
Domyślnie

Na pewno nie będzie to motocykl dla miłośników dawnego HD i łażenia w kamizelkach z naszywkami codziennie
Jeśli cena będzie rozsądna (a to zobaczymy dopiero na cenniku pełnym, bo na tą chwilę są tylko poziomy startowe 70-80 w zależności od wersji) to HD może zyskać nowych fanów marki spoza grona dotychczasowych wyznawców. I tego im życzę z całego serca, bo większa konkurencja jest tylko naszym (konsumentów) zyskiem. Mam swojego GSa, uwielbiam go, miałem KTM, spoglądam ukradkiem na nową Multuistradę V4... Może kiedyś na AT czy HD.
Cieszę się, że mam wybór.
Każdy też dobiera motocykl do swoich potrzeb. Ja wybierając GSA świadomie szukałem motocykla na dalsze wyjazdy po Europie, ale bez wielkich zapędów terenowych. Mam przejechać po szutrach, jakiejś łące czy kamieniach. Mam mieć sprzęt niezawodny i łagodny dla moich starych kolan i kręgosłupa Może i następny będzie HD

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania