|
![]() |
#1 | |
Miasto: Przedbórz
Motocykl: RD04
![]() Online: 12 godz 36 min 52 s
|
![]() Cytat:
jeśli jesteś z bliskiej okolicy zapewne znasz wszystkie miejsca. Myślałem o Pilicy i odwiedzeniu wszystkich mostów do Maluszyna: Chałupy, Krzętów, Bobrowniki (dla odważnych ![]() Ot takie mi się we łbie plany kłębiły. W tym roku nie wyszło, to będzie gdzie się pokręcić w roku przyszłym. A może jakiś terenowy konkurs dla uczestników zlotu, zobaczymy. A teraz dziękuję Wszystkim za spotkanie w Białym Brzegu 2020. Tyle informacji o AT i patentach na nie, nie znajdzie się nigdzie. Chylę czoła przed "Starszymi Braćmi w Wierze AT". Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam, zomek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 22 godz 12 min 20 s
|
![]() Cytat:
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Miasto: Przedbórz
Motocykl: RD04
![]() Online: 12 godz 36 min 52 s
|
![]() Cytat:
Cytat:
Panowie, nie widzę przeszkód. Jeśli zapał jeszcze nie wygasł, to jestem do dyspozycji w najbliższą niedzielę lub kolejne. Dajcie znać kiedy i o której spotykamy się na rynku Przedborza pod studnią. Ja idę smarować łańcuch. Pozdrawiam, zomek. Ostatnio edytowane przez zomek : 15.09.2020 o 23:06 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stałe Spotkanie FAT Biały Brzeg 2019 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 455 | 28.07.2020 14:19 |
Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018" | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 507 | 08.10.2018 12:49 |
Stałe Międzynarodowe Spotkanie FAT - Biała 2017 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 530 | 20.06.2018 07:33 |