![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Święte chlewiki
Motocykl: Żółty Kurczaczek
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 46 min 11 s
|
![]()
Czy ktoś posiada aktualne wieści o Korsyce i Sardynii ? MSZ i Gov już czytałem a,że widzę dużo na granicach więc już wiem ,że inaczej piszą niż widzą na miejscu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Na Sardynii nie ma żadnych paranoi, oprócz zamkniętych disco. W północnych regionach wyspy trza w masce też na zewnątrz i na plaży. Dziś wszedł w życie nowy dekret fazy 3, ale z tego co czytałem to nic się nie zmieniło w stosunku do tego co było wczoraj. To raczej w kierunku szkół, które od poniedziałku otwierają po pół roku przerwy. Co konkretnie Cię interesuje, we środę jestem w Romie to mogę się dowiedzieć. Ogólnie spokój jeśli chodzi o zarazę, wszyscy mają już na to wszystko wyjebane od dawna.
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |