Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Dział Producentów i Dostawców

Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 04.08.2009, 14:51   #11
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 2 tygodni 19 godz 5 min 13 s
Domyślnie

hej
no mozna wrzucic gdzie sterownik i nie ogladac go nigdy ale: nie jest on znowu tak wielki /mniejszy niz pudeleczko zapałek/ zeby sie nie zmiescil gdzies na kierze, z drugiej strony to umieszczajac go z dala od zasięgu rąk tracisz mozliwosc korekcji wydatku podczas jazdy.
z trzeciej strony moze i na korekte w DRZ za bardzo nie ma czasu
przewody sa w jedny kablu wiec ic nie dynda. jesli to umocujesz trytytkami a mnostwo ich jest zestawie nic zlego nie powinno sie dziac.
zdrv
matjas

P.S. W ZWIAZKU Z PONAWIAJĄCYM SIĘ FAKTEM REJESTROWANIA SIĘ NA FORUM AT I TA OSÓB , KTÓRE REJESTRUJĄC SIĘ CHCĄ SKORZYSTAĆ Z OFERTY SPECJALNEJ NA MOTOOILERA ZMUSZONY JESTEM OGRANICZYĆ ZASIĘG OFERTY JEDYNIE DO KLUBOWICZÓW, KTÓRZY ZAREJESTROWALI SIĘ NA FORUM PRZED DNIEM UKAZANIA SIĘ NINIEJSZEGO WĄTKU.

Wybaczcie ale jestem juz zmeczony takim kombinowaniem a przede wszystkim bardzo nie mam czasu na tłumaczenie wielu ludziom dlaczego 'tam jest taniej a ja musze zapłacić drożej...' Mam nadzieję, że osobom tutaj obecnym nie muszę tłumaczyć dlaczego TU jest taniej

zdrv

Ostatnio edytowane przez matjas : 05.08.2009 o 08:01
matjas jest offline  

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania