![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Z proponowaniem tracków to zawsze jest problem - część scieżek legalnych czesc mniej itp.- dużo zależy jak ktoś jeżdzi i szanuje innych ...ale offowy motocykl to dla wiekszości ludzi to zło
![]() Generalnie okolice Rawki to park chyba krajobrazowy - wiec może być róznie z legalnoscią. A i ludzie sa uczuleni - bo czesc robi bydło nakurwiając endurakami ile wlezie. Sam kiedyś oberwałem kamieniem od Pani mimo iż kulturalnie koło niej przejechałem .... Ja tam latam na tzw pałę - zawsze coś się znajdzie Widokowo - okolice Rawki bomba -Oberwanaka - mozna wygoolować pod tym hasłem - tylko prosze z wielką kulturą - bo była ostanio w lokalnej prasie jakaś zadyma jak ktoś orał pomiedzy plażowiczami (zdjecie 1) -inne mniej "legelne" miejce - to jest w okolicach Kamiona (zdjecie2) Jesli chodzi o tematy dla lżejszych moto - to Barabra - tor koło Tarczyna oraz Żwirownia Kuklówka. Tor w Tarczynie płatny - nie zawsze - 30 zł na dzień. Po Kuklówce czepia się własicel jak sie lata po głównej niecce - wiec radzę omijać nieckę - zresztą cos to zaczeli zasypywać. No i w łykendy uważajcie bo sporo róznej masci pojazdów Ale w koło jest czym pojeździć. A i kałuże potrafią być głebokie - -sam widziałem moto - utopione w małej kałuży tak że kierownica wystawała i lusterka ![]() https://photos.app.goo.gl/GmuuxkgxdjJsPXEw7 Ostatnio edytowane przez Babel : 07.07.2020 o 15:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
![]() |
![]() Cytat:
Na takim prostym przykładzie widać jak pewna grupa motocyklistów wyrabia opinię w ludziach o pozostałych.
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zlot TCP, 2016, wiosna, Mazowsze | Qter | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 31.03.2016 21:24 |