![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#25 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 16 min 12 s
|
![]()
Trochę dziwne wrażenia, nie wiem czy to jest pierwszy motocykl, ale będąc kiedyś posiadaczem transalpa wyposażonego w oryginalne kufry nie miałem jakiś negatywnych wrażeń z jazdy, ale tak naprawdę wypróbowałem to w boju podczas wycieczki z Krakowa na Hvar
Tym drugim motocyklem jechałem z Anglii z tym zestawem kufrów i też nie miałem żadnych negatywnych wrażeń. No i po trzecie, wiem że to inny motocykl ale nigdy nie miałem problemu z jazdą motocyklem z kuframi pomiędzy samochodami, bo kiedy przejdzie kierownica to kufry nie stanowią problemu, wyjątkiem honda bo wtedy nie miałem doświadczenia i tego nie próbowałem. Ostatnio zawadziłem handguardem o lusterko samochodu jadąc hondą, bo chyba się starzeję, a może kierownica jest taka szeroka, szersza niż w GSie i jeszcze te masywne handguardy Nigdy też nie miałem problemu z jazdą po czarnym, nawet z pasażerem, oczywiście pilnowałem aby w kufrach było jak najlżej i aby przód był dociążony, ciężko w tankbaga i pełen zbiornik przed jazdą na przełęcze Zmierzyłem, sama kierownica nie jest szersza 89 do 93 z handguardami GS vs 79 ale w przeciwieństwie do GS handguardy poszerzają do około 92
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnio edytowane przez consigliero : 12.05.2020 o 14:07 Powód: Wykonanie pomiarów |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stelaż boczny pod miękki bagaż | cza_czarny | Gadżety / wyposażenie | 96 | 14.05.2021 23:00 |
Fajny stelaż pod miękki bagaż.(NAT) | zylek | Wszystko dla Afryki | 6 | 23.02.2020 21:58 |
NAT - miękki bagaż | majek | Gadżety / wyposażenie | 14 | 29.07.2019 23:23 |
miękki dowód rej | Melon | Kwestie różne, ale podróżne. | 15 | 08.05.2018 08:30 |
Miękki buzer | Stachu | Archiwum | 7 | 21.06.2015 06:26 |