![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Tu nie chodzi o kopanie ziemianki tylko o bezpodstawne zniewolenie. Zanim nie wymyślili tej zarazy mogłem jarać po kilka paczek fajek dziennie, czy pić płyn zimowy do spryskiwacza i żaden rząd się o mnie nie martwił że mogę zdechnąć z tego powodu.
Ten sam rząd ma teraz wyjebane na to że przez zamknięcie granic tysiące obywateli nie może pracować, ale ich głównym celem jest wyłącznie to, żeby móc propagandowo manipulować i straszyć ludzi. Mając głęboko w dupie czy ktoś umrze na zarazę, na sraczkę czy z głodu. Dowodem na to niech będzie fakt że w całym kraju wykonano mniej testów niż w jednym regionie we Włoszech gdzie mieszka 5 milionów ludzi. Ten opiekuńczy rząd nie ustalił stałych cen na maski i rękawiczki, tylko pozwala na spekulację, nakazując ich używania i przyzwalając na dymanie całego narodu przez kilku co żreją z tego samego koryta, za naszą kasę.
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |