![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Helvetia (BL)
Motocykl: CRF1000L, H701 E, betinka 300RE, Tryplak 765
Przebieg: 43kkm +
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 40 min 14 s
|
![]()
O
Mam od 2 lat. Wszędobylska ale...
1. Wyrwało się mocowanie zamka do spinania góry z dołem w kurtce. 2. W kieszeniach z czasem rzepy wyrywają gore, na samym brzegu pomiędzy końcem padki a miękka częścią rzepa. To pewnie od przeładowanych kieszeni, wiec uważaj. 3. U mnie cześć suwaka, za która ciągniesz się wyłamała w kurtce w dwóch zamkach. 4. Portki z tylu na dole są jasne, od łańcucha się brudzą bardzo. 5. W portkach po dwóch latach i około 27kkm zamki kieszeni górnych się rozlazły. 6. Czas naprawy to jakaś porażka, obecnie czekam na spodnie od 22 lutego. 7. Protektorzy z czasem się łamią, u mnie w łokciach. Wniosek: Koniecznie zarejestruj gwarancje na 5 lat:https://www.held.de/275-0-5-Jahres-Garantie.html Teraz pozytywy: 1. Mi pasuje rozmiarowo=wygodna. 2. Dobra wentylacja, w lecie nawet w okolicach 40 dawała radę. Paten z mesh użytym do wszycia zamka głównego w kurtce, super. 3. Zakładanie gore na wierzch, super sprawa. Tu małe ale kurtka wystaje spod gore może 1cm, wiec na końcu namoknie. 4. Materiał bardzo trwały po 2 latach i niezliczonych praniach, jasny kolor a jeżdżę praktycznie cały rok, ciagle wyglada dobrze. Modeka po 2 latach w czarnym kolorze na symatex złom, wszędzie meszek. Membrana od Medeki się rozsypała/złuszczyła. Chyba od temp, zostawiłem ja w kufrze alu na pół dnia i słoneczko podgrzało. 5. Kieszeń z tylu mega pojemna i zamykana na zamek. 6. Kluczowe zamki mimo przygód z częścią za która się ciągnie, są dobrej jakości. Po przebiegu jak wyżej, wszystko działa i nie wymagało podginania. Tylko te kieszenie w spodniach na zamku sprezynkowym:-/ Na koniec. Mogli by do gore dołożyć kaptur odpinany, podpinka robiła by robotę przeciwdeszczowki na kempingu i do zwiedzania. O to chyba tyle. Ostatnio edytowane przez zylek : 12.04.2019 o 13:48 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kurtka/spodnie STR Graffiti | Marcin SF | Ciuch Afrykańczyka | 12 | 16.06.2009 22:34 |
spodnie kurtka RIDER | fazi | Ciuch Afrykańczyka | 21 | 22.01.2009 19:35 |