![]() |
#14 | |
Konto zamknięte na stałe
![]() Zarejestrowany: May 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
![]()
Sytuacja z 7:00, nie wygląda to źle na sobotę, jeśli przejdzie poza Bieszczadami ale jutro (na drogę powrotną) wolałbym bardziej optymistyczny widok
![]() Jeśli pogoda nie będzie wyglądała dziś lepiej, to pokręcę się jeszcze chwilę po bieszczadzkich asfaltach, zjadę może do Obcego coś zjeść koło 13 czy 14 i będę obierał kierunek na centrum kraju żeby jutro mieć krótszy odcinek w deszczu. ![]() Cytat:
![]() Jeszcze słowo zasłyszane wczoraj. Gdy zaparkowałem rumaka w przystani i położyłem się odpocząć usłyszałem z dołu od strony oglądających motocykl właścicieli mocnych, sportowych maszyn: ty, patrz! On był tym w Afryce! O ja p....! Zastanawiam się przez chwilę i już wiem: nalepka na owiewce ze Zlotu Afrykańskiego... ![]()
Konto zamknięte na stałe. Ostatnio edytowane przez Neo : 22.09.2018 o 07:34 Powód: Rozszerzenie żeby nie dublować wpisów pod sobą. |
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rajd Bieszczadzki 3 | irekafrica | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 28.03.2019 12:08 |
Bieszczadzki Piknik Terenowca (początek września) | Elwood | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 3 | 07.04.2009 09:42 |