![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
malarz
![]() |
![]()
Nie wiem o co chodzi z tym nawiązywaniem kontaktów, a raczej z jakimiś problemami. Na pierwszą Białą jechałem sam i nikogo tam nie znałem, dostałem apartament z Walentym, którego też wcześniej nie znałem. Jedynie obawiałem się Wojtka z baniaczkiem na piersi... wiecie legendy krążą
![]() ![]() Odczytać z indentyfikatora czyjś nick, to też nie problem, tak samo jak i mój brali w łapę i czytali. A że z facjaty nie poznam, a chcę porozmawiać, to pytam, czy kto nie widział danego delikwenta ![]() Co do samej Białej, to niczego mi nie brakuje, bo warunki są jak na zlot bardzo dobre. Jedynie obawiam się tego, że coraz więcej domków jest wysprzedawanych i jest coraz mniej miejsca. Żałuję że twierdza kłodzka przestała istnieć, nie byłem... A dla marudzących na warunki w Białej, krótki film ![]() edit: nie Wincentym, a Walentym ![]()
Jak chcesz, to uciekaj................ Radzimy zostać!... Ostatnio edytowane przez Ypsi : 06.03.2018 o 22:16 |
![]() |
![]() |