![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 20 godz 7 min 10 s
|
![]() Cytat:
Czy organizator ma ze sceny przedstawiać nowych? Za rączkę prowadzić do towarzystwa? Serio to jest jakiś problem podejść do ludzi "Hej, można się przysiąść"? Albo zapytać na forum "jadę na zlot z ..., ktoś chce się dołączyć"? Dla mnie wydumany problem. Jak zaczynałam swoją przygodę z 2oo, to nie znałam nikogo z FAT. Ledwo jeżdżąc wybrałam się na śp. Szparagowy "Weekend z koniem" nie znając tam nikogo. I poznałam tam ludzi, których dziś uważam za swoich przyjaciół. Zdarzyło mi się pojechać na 400-osobowy zlot, gdzie nie znałam nikogo. Wystarczy wyciągnąć rękę. A że pokoleniu z "2" z przodu ciężko idzie organizowanie spotkań (z małymi wyjątkami) to fakt... PS - nie raz zdarzało mi się kogoś na IZI Meetingu łapać za identyfikator, jak mi gęba kogoś przypominała ze zdjęć ![]()
![]() |