Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat CRF 1000 / CRF 1100 > Gadżety / wyposażenie

Gadżety / wyposażenie Dodatki, które możesz zamontować.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.01.2018, 20:17   #14
Geolog

Miasto: Ostrowiec Św.
Motocykl: CRF 1000 L;WR 250R;KTM EXC200
Geolog jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 1 dzień 3 godz 32 min 8 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Maciek525 Zobacz post
Czyli zamiast dolnych płyta się sprawdzi? A co na górę zamiast TT włożyłeś/włożysz?
Płyta sw-motecha wygląda kozacko i sądzę że sprawi się , dołożę ochronę dekla jak tylko Kol. Mada znajdzie wolną chwilę i udam mu się wykonać projekt autorski i zobaczymy. W razie czego prawy dolny gmol TT można założyć bez żadnych przeróbek, a lewy z małymi podcięciami płyty.
Górne będę się starał przerobić i wzmocnić konstrukcję bo mi szkoda już wydanej kasy.
Drugi raz jakbym miał kupować TT to raczej nie zrobiłbym tego. Dzisiaj przypominam sobie jak kol. Radiolog sprzedawał swój zestaw, a ja się "spóźniłem"z odkupieniem, teraz wiem dlaczego to zrobił.
Jeżeli zależy ci na wyglądzie, a kasa nie ma znaczenia to zobacz sobie Altridera -czarne,srebrne i czerwone, na HRC wyglądają fajnie ale pieniądze kosmiczne. Jak ja kupowałem rok temu, to chwalili się że mają do NAT, ale tak na prawdę to one były tylko wirtualne - 4 miesiące mi wysyłali i nie wysłali do dzisiaj.
Geolog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania