|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
taaa, ale w Krainie wiecznych łowów.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]() Cytat:
Cytat:
Pozdr
![]() |
![]() |
#5 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Przebieg: stoi
![]() Online: 1 miesiąc 16 godz 13 min 57 s
|
![]()
Olu,
A wiesz co by jeszcze było fajne? Jak by się Jurek podzielił szczegółami przygotowania pojazdów. To by było na prawdę fajne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]() Cytat:
Szczerze mówiąc juz o tym rozmawialiśmy - bo chciałam też taką wzmiankę zrobic u nas na stronie (coś takiego jak "ściągawka"). Udało mi sie troche przydatnych info zamieścic na tematy papierowo - organizacyjne, ale tematy stricte techniczne niestety mnie przerastają... na razie mamy totalne urwanie głowy przez ostatnie dni (poza wyprawą musimy sie jeszcze wynieść z mieszkania i cały czas pracujemy), ale jak tylko trochę "emocje trochę opadną" to na pewno coś naskrobiemy. W ostateczności będę Jurka wypytwywać o wszystkie techniczne szczegóły przy długich wieczorach pod namiotem i przeniesiemy to "na papier". Od razu powiem, że w kwestiach technicznych dużo cennych wskazówek i rad dał nam Rambo, Podosek ("jazda na wysokościach"), Adaś z Olek Motocykle Warszawa i Marek Godlewski z ProMotora (który zajął się nami naprawdę "po ojcowsku" - z resztą sam objechał świat dwa razy, także wie o czym mówi). Co do trasy w Azji Centralnej to swoją wiedzą i doświadczeniem podzielił się z nami Sambor. Naprawdę wiele osób pomogło nam przy przygotowaniach do wyprawy, za co WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJEMY ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Very Old Member ;)
![]() Zarejestrowany: Jan 2004
Miasto: Kielce
Motocykl: RD04
![]() Online: 5 dni 17 godz 13 min 7 s
|
![]()
Trzymamy kciuki. Powodzenia!!
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Aha, i jeszcze życzę Wam , na nawet żądam, żebyście nie zostali klientami naszego afrykanskiego banku części.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Spoko, druga afryka z asistansem jedzie aż do końca Turcji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: X-challange, CRF1000l
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 19 godz 18 min 33 s
|
![]()
Pisać lubi, ale ostatnio nie wiem w co ręce włożyć, takie spiętrzenie
![]() ![]() Co do przygotowań motocyklów to napewno coś napiszę ale pozwólcie, że już jak wyruszymy. Będziemy mieli długie wieczory na nadrobienie. Dołączm się do podziękowań, dla wszystkich, który nam pomogli, takżę dla mojego tajnego agenta w mieście Lądek (nie Zdrój oczywiście ![]() Pozdrawiam P.S. Podos - druga afryka to fajny magazyn części ![]() Ostatnio edytowane przez jurek : 22.04.2009 o 23:47 |
![]() |
![]() |