![]() |
|
Gadżety / wyposażenie Dodatki, które możesz zamontować. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Miasto: Zielona Góra/Drezdonko
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 19 godz 31 min 22 s
|
![]()
Witam, w odpowiedzi na tak zadane pytanie chcę się podzielić z Wami moim ostatnim doświadczeniem. Zaraz po zakupie nowego moto, kupiłem tankbag Givi XS320. Rzeczywiście jest dopasowany kształtem do baku NAT, mocowanie tanklock jest świetne. Szybko odpinasz torbę od motocykla i jeszcze szybciej ją wpinasz. Są jednak małe wady wady tego rozwiązania. Tankbag nieco wisi na bakiem w części poza mocowaniem (część opadająca w stronę siedzenia) co sprawia, że cięższe przedmioty znajdujące się środku mogą obijać zbiornik, zwłaszcza że dno torby jest wykonane z bardzo cienkiego materiału. Dodatkowo to samo dno tankbaga od strony zewnętrznej jest bardzo szorstkie co podczas wyjazdu do Portugalii podrapało mi dość mocno lakier na zbiorniku. Na szczęście zauważyłem to w porę i udało mi się spolerować liczne rysy a potem zabebzpieczyć zbiornik. Teraz mam naklejony tankpad i wsadziłem wkładkę usztywniającą dno i jest O.K. ale możecie sobie wyobrazić moją minę i wkur...... jak zobaczyłem co z moim nowym motocyklem zrobił dedykowany do niego tankbag.
Generalnie mogę polecić Givi XS320, jednak warto wziąć po uwagę wady o których pisałem, poza nimi zostają same zalety. |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Tankbag do RD04, jaki polecacie? | nemo | Wszystko dla Afryki | 3 | 16.09.2015 09:56 |
Kurtka - jaki kolor polecacie :) | KubaPOZ | Ciuch Afrykańczyka | 20 | 13.03.2013 17:54 |
Jaki alarm polecacie??? | Stachu | Wszystko dla Afryki | 12 | 27.10.2008 21:10 |