![]() |
|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#7 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 9 godz 4 min 21 s
|
![]()
Tia, ale aby dostać się do przedniego gara trzeba chłodnice odczepiać i dobrze płyn chłodniczy zlać ... jest bardzo ciasno.
Przerobienie filtra szmerów gaznikowych jest powiedzmy sobie delikatna ... delikatna bo to cholerstwo w 90% przypadków jest już ... mocno popękane i delikante na wszelkie przeróbki. Ja mam wsadzone 07a w RD03. Nie ja robiłem przekładkę, ale jest udana. 3/4 elektyki mam od 07a, a to co wspólne pozostało od RD03. Teraz to i tak 30% instalacji poszło ... na półkę bo stała się zbędna. W razie czego też pare słów dopowiem, bo szykuje powoli drugą hybrydę ![]() ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
przeszczep TA650 RD04 | mckrzysiek | Hamulce, kola, opony | 3 | 22.08.2011 12:39 |
Przeszczep gaźników Trapa 650 do Rd 07 da radę? | Cibor klv | Uklad paliwowy i wydechowy | 2 | 24.05.2011 00:17 |