![]() |
#35 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 22 godz 19 min 29 s
|
![]()
EDYCJA: Nie wiem czemu obraca mi zdjęcia bo w pliku na kompie wszystko jest poprawnie...
![]() Dokonałem właśnie bardzo ciekawej obserwacji! Kolega Yeuop nie wrzucił fotek z wyjazdu. Skończyło się na pisemnym pouczeniu od kilku osób. Sytuacja zapoczątkowała dyskusję, która wygenerowała 16 postów. Następnie ja wrzuciłem kilka fotek i odzew był od dwóch osób... w tym Yeuopa ![]() Nie oczekiwałem poklasku jednak ta dysproporcja skłania do refleksji: Śpieszmy się czytać relacje, tak szybko odchodzą! No ale nie po to się tu spotkaliśmy, żeby gadać o głupotach ![]() W poszukiwaniu winiarni kręcimy się po małych uliczkach. Zero ludzi, tajemnicze bramy, mury i takie tam. Trochę mi to przypominało klimaty z Desperado ![]() bramia 1.jpg Mieszkańcy obserwują okolicę z ukrycia: kot drzwi (2).JPG Będąc w Porto oczywiście warto zwiedzić winiarnię, jednak trzeba mieć świadomość, że nie będzie to mołdawskie Milestii Mici... winiarnia.jpg Podczas każdego wyjazdu trzeba znaleźć chwilę na zadumę ![]() choinka.JPG W drodze do oceanu naszą uwagę przykuł zameczek znajdujący się po drugiej stronie rzeki. Nie wiem co się tam znajduje, ale robi wrażenie. Taki trochę bajkowy: https://www.google.pl/maps/@41.14675...8i6656!6m1!1e1 zameczek.JPG Mobilna szafa ![]() Focus ciuchy.jpg Nad oceanem główną atrakcją (w listopadzie) jest latarnia morska. latarnia.jpg Woda nie była może najcieplejsza, jednak w myśl zasady "potrzymaj mi piwo, coś ci pokażę"... kapiel.JPG Zachód słońca i tankowce oczekujące na wejście do portu plaża.jpg No i Porto wino rozgwiazda.jpg |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Robić nie robić Damper RD03 | rob | Rama, zawieszenia, napęd | 11 | 05.08.2011 01:11 |