Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 15.02.2017, 13:05   #5
Emek
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24

Emek's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Scyzortown
Motocykl: No Afrika anymore
Emek jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 rok 7 miesiące 1 tydzień 6 dni 18 godz 15 min 44 s
Domyślnie

Najprościej tanimi liniami polecieć. Niestety z przesiadką co znacznie wydłuża dotarcie do celu (trzeba liczyć 24h w jedną stronę). Jak chcesz szzybciej to cena razy 2. Bilet ok. 800 pln za dorosłego i wynajęcie auta na miejscu. Jak chcesz jeździć po górach wynajętym autem (drogi F) to musisz brać 4x4 bo ośki raczej nie pozwalają w góry zabierać co podnosi koszty dwukrotnie ok 600 ojro za tydzień. Wypożyczenie to temat rzeka opcje ubezpieczeń itp więc w zależności jaką opcję wybierzesz tyle zapłacisz. Teraz jak pożyczałem auto w Maladze zapłaciłem za 10 dni 760 pln a znajomi ponad 1200 za to samo auto z innymi opcjami ubezpieczenia. Gdybyś chciał jechać własnym autem to ceny promów są zmienne sezonowo a rozstrzał cenowy powiedzmy 800-1800 ojro za ludka z samochodem. Miałem jechać na kołach ale teraz gdybym się wybierał to samolotem i wynajął auto na miejscu.
Emek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania