![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Nie mam czasu czytać komentarzy - po powrocie wrócę do tego bardzo chętnie - sorry.
Nie mam też dużo czasu na pisanie, też nadrobię bo notuję w dzienniku podr óżnym co się dzieje ... będzie relacja szczegółowa po powrocie. Mam net na chwilę wiec chociaż kilka zdjęć wrzucę. Drugi dzień była ostro: - pobudka ok, - pompa się skichała na autostradzie - trzeba było pchać do najbliższej wysepki - tam odłączyłem ustrojstwo... i podłączyłem na krótko zbiornik z gaźnikiem - afryka zagadała i odjechaliśmy z niebezpiecznej autostrady do najbliższej stacji beznynowej - wywaliłem ją całkowicie, - miałem od Ramba nową kupioną i właśnie już wieczorem w spokoju ją zamontowałem - gada - chociaz na grawitacji z takim tonażem i gabarytem jechało się świetnie - 5,8L spalanie, do 200 km miałem odwagę robić ... - no ale jest nowa i działą, - gniazdo gpsa też jebło::: ![]() to odłaczałem i za 70 km ponowna nawigacja.... - ulewa nas chwyciła - zwialiśmy na parking pod NRC folię i perzeczekaliśmy... - afryka genaralnie idzie jak burza.... - wyprzedziliśmy zgraję ukraińców na trampkach - 650 km dzisiaj - na zdjęciach jestem niestety głównie ja bo Majka je robi .... tyle na razie...
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nordkapp 2016 | zz44 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 25.03.2016 20:39 |
“LT Enduro season opening 2016”, 2016 April 16-17 | Drak'as | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 07.03.2016 15:01 |
Nordkapp 2014 | jackhammer | Umawianie i propozycje wyjazdów | 11 | 29.04.2015 16:58 |
lofoty i nordkapp | Sum | Umawianie i propozycje wyjazdów | 26 | 07.07.2010 22:23 |
Nordkapp 2010 | vinc18 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 31 | 30.12.2009 11:24 |