|   | 
 | |||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  10.02.2016, 10:15 | #1 | 
| trampkarz emeryt  |   

Znam maszynę i ma ona swój urok   Nie wiem jak teraz wygląda bo jak pamiętam z miesiąca na miesiąc następowała degradacja wizualna tego ładnego malowania  Situ, pochwal się jeszcze jak się Bigosa kluczem na skrzyżowaniu odpala, bo to jest pierwszorzędne   | 
|   |   | 
|  10.02.2016, 11:39 | #2 | |
|  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Garwolin 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze Galeria: Zdjęcia   Online: 2 dni 15 godz 37 min 3 s |   Cytat: 
 Z pięknego malowania juz niewiele sie zostało.... porysowany solidnie, handbary połamane. Zyyyycie   Ostatnio edytowane przez pawelsitek : 10.02.2016 o 11:45 | |
|   |   | 
|  10.02.2016, 16:54 | #3 | 
|  |   

Nooo Ave Ty i niech moc będzie z Tobą.  P.S Pieknie gada - równiutko   | 
|   |   | 
|  22.02.2016, 19:03 | #5 | 
|  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Garwolin 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze Galeria: Zdjęcia   Online: 2 dni 15 godz 37 min 3 s |   

No i jest, wspanialości pomarańczowe! Jako że tylny amor z BIGa jest paskudny i nie robi, postanowiłem uleczyć chorą służbę zdrowia. Tylny amor od LC4 640 SM, skok taki jak w enduro tylko sprężyna twardsza, licze na to że przypasuje idealnie i nie bedzie trzeba nic gmerać . Chodzi na kiwaczce, więc do Bee Geesa bedzie jak znalazł.  Teraz trzeba pogmerać z kiwaczką, pociąć airbox i potem polutować, skrócic zbiorniczek azotu w amorku a potem ponownie nabić. P.S. - wycialem układ elektroniczny ruzruchałki ktora sprawdza wcisniecie sprzęgła, dekompresatora i stopki bocznej bo sie paskudztwo sypało, wtedy musiałem z klucza 13 odpalać. Połączyłem układ na krótko. Pompa paliwa wymaga regeneracji bo średnio podaje jak jest na rezerwie, bede sprowadzał zestaw naprawczy Mikuni. No, na razie tyle   | 
|   |   | 
|  23.02.2016, 00:35 | #6 | 
|  Zarejestrowany: Jul 2008 Miasto: Strzelce Opolskie 
				 Motocykl: CBR 1100 XX   Online: 3 tygodni 5 dni 19 godz 31 min 12 s |   

Mój znajomy w zeszłym roku kupił bigosa i szykowal go na nasz wyjazd do Rumunii. Podobne mody ,lampa i stelaż z szyba z gs-a ,zawias przód z ktm,wydech GPR itp. Całość robił nagik nad magiki... Proszę Mistrza Magii do tablicy 😈 
				__________________   | 
|   |   |