Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afrykańczyka > Archiwum

Archiwum Tylko do przenoszenia starych postów

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 25.10.2015, 16:14   #14
Rozkosmany

Miasto: Crewkerne
Motocykl: RD03
Rozkosmany jest na dystyngowanej drodze
Online: 15 godz 38 min 23 s
Domyślnie

Trochę odgrzeję temat.
I nie o naprawe idzie mi tytułowych butów tylko pytanie:

Czy one >rozchodzą się< jakoś wyraźnie od nowości?
No bo tak. Byłem dzisiaj w sklepie i obmierzałem wszelkie buciory które mało wiele wyglądają. I tak se mierzyłem aż dotarłem do Sidi Adventure i gościu nawet miał na stanie mój teoretyczny rozmiar nogi 40. Zawsze kłopot z butami bo podbicie chyba mam wyższe niż średnia i np. te chińczyki w których teraz nawet siedze sa rozmiaru 42, mają ze 2-3 lata a i tak jeszcze cisną w palcach.
Sidi przypasowało mi na szwaje elegancko ale czuję że stopy dotykają ze wszystkich stron i praktycznie żeby grzebnąć palcem solidnie nie ma już miejsca. I tak sobie pomyślałem że luzu może byc zbyt mało gdy w nogę zrobi się gorąco np. Albo opuchnie po kilku dniach telepania się po dziurach.
Skarpeta cienka cywilna w chwili mierzenia.
Umówiłem się z gościem na przyszły tydzień bo ze zrozumieniem przyjął moje rozterki i obiecał że będzie miał też rozmiar 41 coby sobie porównać i ostatecznie zdecydować.

Tak więc zapodam sobie grubsze skarpety i sprawdzę. Daję głowe uciąć że z grubą wlazłby bez zbytniego dyskomfortu i w te co dzisiaj mierzyłem ale --- właśnie.

Jak się więc zapatrujecie na tą kwestię. Brac dobrze dopasowane bo rozczłapią się czy raczej odrazu zapodac rozmiar do góry?
Rozkosmany jest offline  

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania