Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > NAT - Nowa (przyszła) Królowa > CRF 1000 L

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.08.2015, 23:10   #11
Arkan

Arkan's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: XT660Z, HSQ701
Arkan jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 6 dni 22 min 18 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał puszek
Oj Arkan....ja na wszystko mam filmiki moje...kolego..

Ten motor jest za delikatny na teren..spytaj SUBa dlaczego go sprzedał...
Puszek - nie wiem dlaczego SUB sprzedał motor, ale na filmie widać gościa, który pojechał nieprzygotowanym motocyklem na wyjazd (pompa to pierwsza rzecz, którą się zabezpiecza) i takie są tego skutki. Ja potraktowałem xt660z jako bazę do zbudowania wyprawówki. Kupiłem demówkę z przebiegiem 3000km za 25 koła i włożyłem kolejne 10 w upgrade (zawias, ochrona, amor skrętu, wydech, lepsza bateria etc). Efekt? W mojej nie da się rozwalić pompy

Dlaczego nie kupiłem AT za 15? Bo już miałem, bo lubię porządny zawias, bo lubię dobre hamulce, bo jak chciałem mieć kloca to kupiłem sobie GSA..

Ale to nie chodziło o tenerke - moją radość największą wzbudziły Twoje dywagacje AT vs KTM690. Mocne Nie masz ty Chlopie pojecia o czym piszesz. Widziałes u kolegi, masz na filmiku, etc...Weź od kogoś 690 na wyjazd do Maroka (offowy) a potem wróć do AT...Te motocykle w offie (każdym, nie tylko piachu) dzieli przepaść. Tam gdzie AT się kończy, to 690 dopiero się rozgrzewa. Do tego została stworzona.

P.S.
Po piachu jedzie wszystko co da się rozpędzić do 70km/h....wiec niezbyt wiem czego mam się nauczyć. Nie potrzeba tam ani zawiasu, ani hamulców - faktycznie raj dla AT :lol:

Ostatnio edytowane przez Arkan : 30.08.2015 o 23:24
Arkan jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania