![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#30 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Tychy
Motocykl: RD07
Przebieg: 73000
![]() Online: 5 dni 8 godz 26 min 46 s
|
![]()
Witajcie.
Troszkę mnie nie było. :-) Z wielu powodów. Pierwszy to "niespodziewane" powiększenie się rodzinki. Pochwalę się, a co! :-) Już pod koniec czerwca stanę się szczęśliwym Tatą (po raz drugi, a w zasadzie trzeci, bo Hania nie moja, ale jakby moja :-P ) Więc trzeba było skupić się nad organizacją mieszkania, większego wozidła czterokołowego (pojawił się nowy Grand Espace) i kilku innych zdrowotnych sprawach. Jak to w życiu :-P ;-) Ale nie zabrakło też chwilki dla siebie, a w zasadzie dla CZARNULI. Kilka zmian sie pojawiło. Prace posuwają się do przodu. Więc tak: 1. Serwis gaźników w Szynszylowym warsztacie. 2. Pełny serwis lag, z założeniem spręzyn progresywnych 3. Łożysko główki ramy 4. Wszyskie łożyska zawieszenia (kiwaczka, wahacz itp.) 5. Voltomierz od RAFWRO 5. Pompa z dobrym mocowaniem lusterka 6. Kratka na reflektor 7. Reflektory H4 8. Pełny przegląd elektryki (czyszczenie, dodanie kilku rzeczy, zabezpieczenie starych miejsc izolacji 9. Pełny przegląd hamulców (zaciski, przewody w oplocie HEL, klocki itp.) 10. Świece i kpl. filtrów 11. Przeróbka gmoli i dodanie mocowania reflektora doświetlającego 12. Nowe oponki przód i tył 13. Czyszczenie ramy w niektórych miejscach i malowanie 14. Przegląd, spawanie i malowanie plastików 15. Nowe ślizgi od Lepi'ego, 16. Nowa prowadnica łańcucha i osłona tarczy hamulcowej tył - od Lepi'ego 17. Tuba na narzędzia 18. Przełączniki hermetyczne I wiele, wiele innych... Zdjęć wszystkich nie mam teraz. postaram się wrzucić później. Afra jeszcze wymaga trochę pracy, ale będzie taka jak sobie wymysliłem. Tzn. bezkompromisowa :-) Na razie tyle. Mam nadzieję, że będę mógł się wam jeszcze czymś pochwalić :-P Mokrych jajek i stosunkowo udanych Świąt Wam wszystkim życzę :-) Pozdrawiam Łukasz Ryś |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Koniec Osiołkowania... początek czegoś nowego. | Cleo | Polska | 34 | 20.01.2013 21:43 |