![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 15 min 6 s
|
![]() ![]() Wieczór. Rozsiadamy się wewnątrz pomieszczenia służącego jako jadłodajnia i w oczekiwaniu na obiadokolację obserwujemy ganiające wszędzie i po wszystkim pająki wielkości dłoni dziecka. Podobno były też większe - ja nie widziałem. Brrrrrrrr..... W końcu jest i nasza strawa! Do zachwytu daleko ale jest zjadliwe. Szama! ![]() Syn Patrona, opiekuję się przybytkiem. Mega sympatyczny Gość! ![]() ![]() ![]() Po raz kolejny stwierdzamy, że najlepsza była... herbata ![]() Około 23 gaśnie generator. Robi się ciemno. Usypiamy. Poranek to szybkie zbieranie się do wyjazdu, mocno opóźnione przez pomiar oleju w starszej Tenerce, dolewkę tegoż.... ależ poroniony system - Japończycy się nie postarali ;( Widok na nasz kemping: ![]() Tuż przed odjazdem prysznic i w drogę: ![]() Z tego dnia nie mamy zdjęć. Powód: lepiej się było niezatrzymywać, znów wszystko zalane woda, kluczenie, poszukiwanie drogi, by przyjechać, by nie ugrzęznąć. Na drugim "brzegu" zbiorowisko miejscowych, pewnie czekają by komuś "pomóc" - łatwa kasa od białasa, a stawki ogromne. Udaje się! Szybka szutrówka, potem równie szybki asfalt i po południu dojeżdżamy do Merzougi. Chłopaki idą na piwo, ja na wydmy - w końcu za chwilę zachód słońca. Niestety znowu nie potrafię ogarnąć balansu... ![]() ![]() ![]() Idę wypatrując drogi na jutro. Tak... jutro chcę powalczyć i spełnić swoje kolejne marzenie - nie wierzę w to ale powalczyć zdrowa rzecz! ![]() Ślady są, więc się da! Nadzieja, jest nadzieja! ![]() ![]() ![]() W pogoni za marzeniami: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i słonko już za horyzontem... Wszyscy już schodzą a chłopaki dopiero się wspinają, na wyścigi ![]() Daro górą ! ![]() ![]() Wracamy do namiotów i usypiamy. Na rano umówieni jesteśmy na walkę z wydmami.
https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu Ostatnio edytowane przez Neno : 23.12.2014 o 22:38 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Omalo jak Kirgizja, Vashlovani jak Maroko- wrzesien 2014 Dolot samolotem, sprzet na miejscu | Mirmil | Umawianie i propozycje wyjazdów | 8 | 02.09.2014 14:41 |
Maroko | consigliero | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 13.10.2010 12:17 |