![]() |
#11 |
Mizerna Kruszynka
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Lusk
Motocykl: RD07a
Przebieg: 110 tys
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 12 godz 24 min 19 s
|
![]()
No to jadę dalej z tymi fotami.
Tym razem trochę tego co widuje w Irlandzkich miastach Autobusy a w tle słynny kawał żelastwa w postaci szpilki postawionej w centrum o wysokości 150 m 01.JPG CAR FIRE PARTY, czyli typowe zajęcie jakie wieczorami uprawiają Boloksy. Czyli odmiana tego co w Poznaniu nazywa się penerem, a najogólniej młodocianym przestępcą (plaga tutaj gorsza niż psująca się pompa w AT) 03.JPG Zdjęcia z parku który powstał z inicjatywy jednego z potomków Ginessa (tego od browara). Miał być prezentem czy coś dla jakiejś maniurki co mu wpadła w oko, a on nie majac motonga nie mógł sie na niczym innym zalansować, wiec towar go olał. Park został a po latach pomalowały go boloksy. A mysz tak przy okazji udało mi sie sfotografować 04.JPG 05.JPG 06.JPG 07.JPG Zaczęło padać wiec schwałem sie na przystanku. Od taki maleńki Irlandki deszczyk. 08.JPG Ot taki troszke więcej niz maleńki Irlandzki deszczyk 09.JPG A ci ziomale się lansowali w hotelu ale żadnej maniurki nie przysposobili tym sobie. Nawet nie wiem o co im chodziło , po prostu byli a ja miałem aparata wiec im pstryknąłem i tyle. 10.JPG Na kolejnych fotach widać jak mój szef jeździ do pracy. Pozostałe to obraz badań naukowych pt. "co leci dalej i wyżej, czarne, czy białe? Te trzy bloki to siedziba główna słynnych już boloksów. Co niektórym tylko się firanki popaliły w oknach. Coraz mniej takich osiedli blokowisk, ale boloks to istota, która może mieszkać wszędzie Ostatnio edytowane przez hero : 19.12.2008 o 23:47 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ring of Kerry maj 2011 Irlandia | Tymon | Trochę dalej | 34 | 24.06.2011 15:08 |
Umawianie wypraw (kraj i świat) | creativka | Lejdis | 3 | 26.10.2010 08:37 |