![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
wierzę, że ten kto to robi /a ma zakład masarniczy i nie robi tego zdecydowanie po raz pierwszy/ opakuje zwierzę tak aby dojechało do nas smaczne.
myslałem wiele nad odgrzewaniem go do stanu satysfakcjonującego nozdrza i podniebienie i powiem, że grill mnie nie przekonuje aczkolwiek wielu pewnie zdecyduje się na dziczyznę z grilla. myślę, że tak chude mięso po prostu się na grillu wysuszy. odgrzewanie przy/na ognisku w ogóle nie wchodzi w grę bo raz, że nie mamy rożna zdolnego bezpiecznie udźwignąć 30kg mięsiwa, a dwa to odgrzanie nad ogniem takiej masy niemal na pewno zakończy się opaleniem skóry, a najgłębsze warstwy i tak pozostaną zimne... poza tym WSZYSTKO będzie gorące na raz i na raz trzeba będzie to zjeść a temu na pewno za jednym podejściem nie podołamy. stąd pomysł poniżej: jako alternatywę załatwiłem dwie patelnie elektryczne beztłuszczowe takie na jakich były przygotowywane pierogi na IZIm... źródło jest dokładnie to samo - warto mieć takie kontakty jak się okazuje ![]() ![]() ![]() apropos alternatyw bo przecież przyjeżdża nasz Murelos i parę innych Pań, to oczywiście wiem, że dziczyzna równie pięknie wchodzi z czerwonym winem - będę o tym pamiętał. ślinka leci ![]() ![]() matjas
__________________
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 29.08.2013 o 18:14 |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Spotkanie u Ani | Maćka | Ashanti | 4 | 02.07.2013 11:11 |
Wielka Sowa, Złoty Stok i inne ciekawe miejsca w Kotlinie Kłodzkiej | skoczek82 | Polska | 10 | 14.09.2012 19:02 |