![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: brak
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 18 godz 51 min 54 s
|
![]() ![]() Uwaga, uwaga! Zanim użyjesz swojej karty w bankomacie, oddasz sprzedawcy żeby przeciągnął po czytniku albo podasz dane przez Net, sprawdź, obwąchaj i wymacaj co i jak. Kilka dni temu dowiedziałem się że jakiś bystry człowiek ogołocił w trzy dni moje konto. Zakupy robił ...w USA Podejrzewam że karta została skopiowana na wakacjach 2012, kiedy płaciłem w sklepie, wyżymałem z kasy jakiś podły bankomat albo zniknęła mi z oczu karta kiedy ją oddałem sprzedawcy żeby wsunął ją do szpary płatniczej... W naszej krainie karty nigdy nie używałem. Piszę ten post ku przestrodze. Pilnujcie swoich nowoczesnych, elektronicznych portfeli a złodzieja-informatyka niech pokręci lunbago... Bodaj by go chudy byk przez okno weneckie drewnianym ch...m wypier....ł!!! P.S Zbieram suchy chleb, przyjmę zwierzątko na przechowanie ( może być hodowlane), posprzątam w lodówce w godzinach pracy właścicieli, nadam cenne przesyłki-szybko, solidnie, na pewno ![]() Dla ścisłości, choć nie ma to znaczenia w tym przypadku, konto mam w mBanku a podrobiona karta to MasterCard.
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wieczór Podróżnika w Rzeszowie | ruda | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 01.03.2013 15:34 |
Albania w Klubie Podróżnika | endurance | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 14 | 03.02.2009 09:03 |