![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#14 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]()
No dobra, nabyłem wreszcie drogą kupna dwie kurtki. Obie Alpinestarsa i są jak na mnie szyte.
![]() Pierwsza to endurowa Venture, rozmiar XXL fajnie siedzi na grzbiecie, da się ją ściągnąć, aby nie latała i nie krępuje ruchów, rękawy ok. Do tego duuuużo wentylacji (wszystkie białe suwaki to wentylacja: 6 wlotów i duży wylot ![]() ![]() ![]() ![]() Druga to model Long Range, tym razem XLka. Fajnie dopasowana, rękawy ok. ![]() ![]() ![]() ![]() Mierzyłem jeszcze: Astarsa Koln, ale ta w XL była workowata i rękawy za krótkie. ![]() Fly Patrol (endurowa) XLka: rękawy ok, ale trochę ciasno na zbroi siedziały, a na tułowiu worek i kurtka ogólnie krótka. ![]() Modeka Denali w wersji standardowej XL prawie dobra, fajne protektory, na plecach bardzo długi, sztywny ochraniacz ![]() ![]() Held Uncover XLka, trochę za krótkie rękawy, w korpusie lekko za luźna. Kurtka raczej na chłodniejsze pory roku, ale też ma fajne patenty. Macna Oasis XLka, też całkiem przyzwoicie dopasowana i rękaw niezły, ale coś w tej kurtce mnie nie przekonało, teraz nawet nie pamiętam co, bo była całkiem ciekawa...pewnie cena... ![]() Generalnie celowałem w Macnę Gator lub Geo, ale trafił się Astars za lepsza kasę w dobrym rozmiarze to łyknąłem. ![]() ![]() Model wzorcowy (czyt. ja ;P): 195cm, 87kg, 105 w klatce, długie łapy jak u gibona. ![]() Cytat:
![]() ![]()
Afra - jedyna, wierna kochanka!!!! ![]() Pożegnane bez żalu: 990S, 690R, DR650SE, XF650 Ostatnio edytowane przez majki : 16.10.2012 o 21:38 |
|
![]() |
![]() |