![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Też bym żałował jakbym nie był na zlocie, gdzie pod każdą ławeczka można sobie znaleźć aparat
![]() Poważnie mówiąc - jak tylko rzecz się wyprostuje, to poodsyłam oczywiście kasę tam skąd przyszła. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Niepozorny
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 3 godz 55 min 34 s
|
![]()
I oto cud się ziścił...
Rozstąpiły się złe moce i dnia dziewiątego na niebieskich skrzydłach Poczty Polskiej zguba spłynęła do domu mego, radując serce moje, takoż i ufność w dobro człowiecze na nowo przywracając. Zaiste, dobra to nowina, że w tych ciałach co w szaty cudaczne obleczone, na rumakach pokracznych pomykają, pod tymi czerepami rubasznymi w skorupy zakutemi resztki człowieczeństwa tlą się jeszcze... Kilka nauk z tego zdarzenia wynika. Pierwsza, dla mnie – pilnuj swego dobytku gamoniu, cobyś potem, kiedy łeb durny od okowity ochłonie, gawiedzi dupy nie truł nadaremno. Druga, dla gawiedzi owej – dumni bądźcie z przymiotów swoich i tradycyji swojej i krzewcie je i pamiętajcie o nich, bo powiadam – warte są tego i podtrzymywać je należy i głosić, po wsze czasy i na wszystkie świata strony. Trzecia, dla znalazcy – kto szybko i bez wahania dobro czyni, w dwójnasób je czyni, sromoty zbędnej unikając łacno. Za zbyt mocne słowa przepraszam. Za wsparcie jeszcze raz dziękuję. Wspierającym i znalazcy korzyść pod postacią flaszki - winienem. Wasz Lewar
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Strzelce Opolskie
Motocykl: CBR 1100 XX
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 19 godz 31 min 12 s
|
![]()
niesamowity język.
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Uć
Motocykl: KTM 1190 i 690
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 22 min 42 s
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Biała 2012. Zwiedzanie Elektrowni Bełchatów | Lewar | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 27 | 22.05.2012 21:59 |