Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 21.05.2012, 17:02   #2
Marcin z Zakopanego

Marcin z Zakopanego's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Zakopane
Motocykl: Nie mam AT już ;) ale miałem 2x07A, 1x07 i 1x03
Marcin z Zakopanego jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 6 dni 7 godz 45 min 42 s
Domyślnie

Krótko:
- byłem w Białej, bawiłem się super. Spotkałem starych znajomych i kogoś tam poznałem. Nie chcę myśleć, że mogli mnie tam okraść, a chcę mysleć, że jesli by się to zdarzyło, to nie zostałbym z tym sam.
Moja propozycja dla uczestników zlotu, którzy mogą sobie na to pozwolić jest taka: wspólne działanie - wspólne straty. Trzeba Lewarowi pomóc odkupić aparat, bo to jest po prostu przyzwoite - coś mogło zginąć każdemu z nas. Miło by było, gdyby koledzy pomogli zniwelować stratę. Mnie tyle miłych osób poczęstowało alkoholem, że z samej oszczędności na konsumpcji deklaruje stówę, ale tak naprawdę, to było tyle ludzi, że każda dycha czy dwie ma sens, bo nie trzeba dużo. Zapraszam do udziału na miarę możliwości i kultywacji pomysłu, że to jednak jest inne forum i inne zloty.
Lewar jak go znam na pewno zaraz zaprotestuje - traktujmy to jako OT i śmiecenie w pożytecznym wątku.

Technicznie:
przelewy do mnie do 15 czerwca, żeby Lewar zdążył sobie kupić aparat przed wyjazdem do Gruzji. Za bardzo lubię jego relacje w oprawie foto, żeby jechał bez aparatu. potrzebujemy +/- 1000 złotych. Jak braknie - to sobie dołoży, jak bedzie z górką to przekażę na jakiś zbożny cel zwiazany z forum.

96 1050 1445 1000 0023 2716 9161
Marcin Kacperek
Szkolna 10
34-500 Zakopane
tytuł: Lewar

Ostatnio edytowane przez Marcin z Zakopanego : 21.05.2012 o 17:19
Marcin z Zakopanego jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania