![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 3 tygodni 19 godz 26 min 53 s
|
![]()
Zrobiło się tu tak kulturalnie, poetyczno- muzycznie.. ba! zabrzmiał nawet fortepian! Czas opowiedzieć o malarstwie!
![]() Z cyklu "słuchamy i czytamy", dzisiaj "Jaki kolor wybrać chcesz?" Niemen i AKWARELE ![]() https://www.youtube.com/watch?v=Oh8UYCm8my8 Malarstwo, to kolejna z rzeczy rzucających się w oczy wszędzie, jak kraj długi i szeroki. Wszędzie unosi się zapach świeżej farby. I nie chodzi mi tylko o to malowanie, tuż przed Dniem Zwycięstwa 9 maja. Obraz 786.jpg Przyznacie, że na takim przystanku miło się czeka? Albo na takim: Obraz 755.jpg Obraz 756.jpg Wjeżdżasz do lasu, a tam o niebezpieczeństwie pożarowym informuję cię... zajączek Obraz 776.jpg Obraz 795.jpg albo żuberek, dzięcioł jest malowany najczęściej, choć różnorodność formy zadziwia Obraz 781.jpg Jak brak koncepcji, to póki co, maluje się cały kamyczek jakimś kolorem, a jak coś przyjdzie do głowy, to już mamy gotowy podkład. Początkowo myślałem, że w okolicy rozbił się jakiś TIR z farbą, ale z czasem zaczęło mi się podobać. Wspomnijcie wcześniejszą wiadomość o pomalowaniu Białej Wieży. W świetle miłości do farby, nabiera ona innego wymiaru. Zwykłe informacje napisane na kamieniu leżącym na ziemi, jakoś do mnie bardziej trafiały, niż te na betonowym słupie na wysokości oczu. Były swojskie i naturalne. Obraz 134.jpg Obraz 708.jpg Obraz 403.jpg Wszystko wygląda bajkowo i jakby z innego świata. Wypatrywaliśmy, wypatrywaliśmy sprawców- artystów i oczywiście, okazało się, że to sprawka... motocyklistów. Obraz 367.jpg Obraz 778.jpg Ich legendarny,międzyplanetarny pojazd "IŻ Planeta" ![]() Obraz 194.jpg Szczęśliwej drogi! Ostatnio edytowane przez ATomek : 02.12.2015 o 01:03 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
moja Afryka czyli "Wagadugu 2012" by remi | remi | Trochę dalej | 27 | 28.08.2013 19:16 |
"Zakazane" Bieszczady 2012 | Arkadius | Polska | 12 | 19.01.2013 22:30 |
Wyprawa z Polski do Brazylii "Volta ao Mundo" - Trzy pasje, dwóch facetów, jeden cel! [Sierpień 2012] | Jastrap | Kwestie różne, ale podróżne. | 17 | 31.12.2012 12:55 |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 19:21 |