Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.09.2008, 14:47   #15
DANDY

DANDY's Avatar

Motocykl: RD04 CRF 450 R Husqvarna TE 610
Przebieg: 50000
DANDY jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 dzień 6 godz 57 min 29 s
Domyślnie

To było najdłuższe 30 min. mojego życia, jakoś strasznie się dłużyło.........
Expresowa decyzja na start i trzoda dzida , myśle sobie 30min. spoko dam rade teren też nie wyglądał na wymagający przynajmniej na początku . Pierwsze kilka okrążeń było naprawde fajnie nie dałem się wyprzedić no może paru zawodnikom z czołówki misrzostw polski motocrosu, ba powiem więcej to ja wyprzedzałem ! Z okrążenia na okrążenie tor nie był łatwiejszy a wręcz przeciwnie wyrwy i koleiny coraz głębsze. Zawieszenie coraz mocniej dobija , zastanawiam się czy zaraz nie wywali śrób i srężyny nie wylecą gdzieś w powierze . Poza pogłębiającymi się wyrwami i koleinami masa luźnej piaszczystej ziemi wyrwanej przez setki wyczynowych maszyn a na slikach oni nie jeżdżą . Tam gdzie wcześniej ich wyprzedzałem ledwo za nimi nadąrzam ,mimo łychy na maxa niektórych dziur też już nie da rady przeskoczyć , zmęczenie też robi swoje . Dlatego stwierdzam z całą stanowczością METZELER SACHARA nie nadaje się do motocrosu !!! Ostatnie okrążenia "półgodzinnego" wyścigu najbarziej dały się we znaki , potworne zmęczenie i niemoc odpowiedniego przyśpieszania z racji słabej przyczepności sachary na luźnej ziemi zaowocowało dwoma niegroźnymi glebami no i oczywiście coraz częściej w tumanach kurzu widziałem plecy wyprzedzających mnie zawodników.

Mam nadzieje , że godnie reprezentowałem jeźzców Africa Twin !

Ogólnie nie żałuje choć dziś wszystko mnie napie.....a !

Ostatnio edytowane przez DANDY : 08.09.2008 o 14:50
DANDY jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania