Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat XRV 650 / XRV 750 > Uklad paliwowy i wydechowy

Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 01.09.2008, 16:39   #24
Franz
Stary (P)iernik

Franz's Avatar

Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
Franz jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
Domyślnie

Pytaj po prostu o przekaźnik R 15. Reszta członu nazwy to napiecie cewki , ilość styków, które nie są ważne. Możesz powiedzieć że przekaźnik
R15 3PDT lub 4PDT. Jeśli zapyta o napiecie cewki to powiedz ze nieważne.
te przekaźniki są nawet w najmniejszych hurtowniach sklepach.
NAJLEPIEJ w sieciach Oninnen
http://www.onninen.pl/Onninen/siec_punktow.asp?id=2
Alfa Elektro
http://www.alfaelektro.com.pl/pl/Oddzialy/89
Mors
http://www.mors.pl/oddzialy.html

i przynajmniej jeszcze dziesięciu innych sieci które znajdziesz w google
pod hasłem sieć hurtowni elektrycznych

Cytat:
Napisał MUTT Zobacz post
Miałem niefart ? Odwiedziłem 4 " hurtownie art. elektryczych " w okolicach sztolycy i iiiiii iiiiiiiiiiiiiiiii termin " przekażnik przemysłowy " nic nikomu nie mówił !!!. Oferowano mi różne w cenie 50 -150 zł , więc nie kupiłem . Rozwaliłem kilka przekazników samochodowych , ale to nie to . W sklepiku elektrycznym z żarówkami Pan mnie wysłuchał , usmiechnął i powiedzieł jak dojechać do Pana X który trzepie jakąś masówę elektryczną . Dostałem kilka styków w prezencie i namiary na Pana Y , który tez trzepie masówę , ale styków używa większych - srebrzonych idealnych do naszych pomp . Każdemu zainteresowanemu czarnuchowi przeslę za symboliczne pyffo , ale w sztolycy to ja dopiero jesieną będę , więc jeśli nie pilne - polecam się . Żuberka lubię , lub na jak pilne
<font color=#ffff00><b>.<font color=#000000>Tylko dwie rzeczy są nieskończone</font></b><font color=#000000>: <b>Wszechświat oraz ludzka głupota</b>, <b>choć nie jestem pewien co do tej pierwszej</b>. </font><b><font color=#000000>...  ( A.E)</font></b></font>
Franz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania