![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
dziad barowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 15 godz 52 min 46 s
|
![]()
można zapłacić na miejscu ale jak pisałem wcześniej nie wiem jak wyjdzie z wyżywnieniem. kto może niech wpłaca wcześniej. ulatwi mi to zamawianie wszystkiego i pozwoli przewidzieć ile czego pójdzie.
czytajcie wcześniejsze posty. piwko będzie można kupić w sklepiku we wiosce 300 m od zlotu.(podobno otwarty do ostatniego klienta. nie wiem czy w ofercie są mocniejsze trunki ale w niedziele sie dowiem i podam) namiot niezależnie ile osób w nim śpi kosztuje 20zł za dobę(chora cena ale nic nie dało sie w tej sprawie zrobić). każdy wpłaca też 30zł na grila, zupkę w sobotę i opłaty za atrakcje w sobotę, których nie będę zdradzał. jeżeli nie jesteście pewni i nie chcecie wpłacać w ciemno to napiszcie chociaż że się wybieracie. ![]()