![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Lublin/Rzeszów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: wchuj
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 21 godz 33 min 8 s
|
![]()
Dobra dwa nowe punkty dopisane do planu wyprawy. Błotne wulkany w Buzau są po drodze co prawda trzeba będzie się zbliżyć bardziej do Bukaresztu ale to chyba nie będzee stanowić problemu. Nie wiem tylko jak 'Sarmizegetusa Regia' bo żeby potem skoczyć na transalpine(DN67C) trzeba będzie wjechać na nią w połowie albo troszeczkę cofnąć się do Sebes. Znalazłem taki opis wyprawy motocyklowej z 2007 roku, co prawda niektóre trasy są już dla nas pewnie nie aktualne ale warto przeczytać http://maju.transalpclub.pl/wyprawy/...a/relacja.html
Zna ktoś z was jakiś portal gdzie można wyznaczyć trasę po Europie z wieloma punktami pośrednimi? Zrobiłem listę ale chciałbym zobaczyć to na mapie.
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ukraina, Odessa, Morze Czarne 2013 | Kurczax | Umawianie i propozycje wyjazdów | 44 | 28.06.2013 11:26 |
Polska, Słowacja, Węgry, Słowenia, Włochy (Arco - Dolomity) | fari2 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 27.07.2010 00:48 |
Polska, Słowacja, Węgry, Słowenia, Włochy (Arco - Dolomity) | fari2 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 3 | 26.07.2010 19:19 |
Polska na weekend... | JareG | Polska | 7 | 27.03.2009 10:40 |