![]() |
|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Szczecinek
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 11 godz 22 min 36 s
|
![]()
Dokładnie to tu: http://www.sprezyny.pl/ koszt jednego kompletu to 90 zł plus przesyłka. Rozmawiałem z babką od zamówień i miała zapisać wszystkie wymiary w razie jak by ktoś chciał jeszcze takie zamówić
Mam pytanko. Dlaczego ważne jest aby przy rozbieraniu kosza zapamiętać położenie tych pięciu bolców na których siedzą sprężyny Bo złożyłem wszystko do kupy ale jeszcze nie zalałem olejem i właśnie sobie przypomniałem, że było o tym napisane w afripedii Nie mogłem się doczekać i zalałem olejem, pokręciłem chwilę rozrusznikiem bez odpalania i jakieś dziwne dźwięki dochodziły ze sprzęgła (coś jak pukanie, przeskakiwanie, strzelanie) hmm nie wiem co o tym myśleć. Coś chyba źle poskładałem Może ktoś pomoże ![]() Ostatnio edytowane przez Dzieju : 23.11.2011 o 11:50 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Białoruś 2012 czyli obalamy mity ciąg dalszy... | pezet | Trochę dalej | 21 | 08.02.2013 12:32 |
Białoruś - obalamy mity | Darek Palmowski | Kwestie różne, ale podróżne. | 13 | 16.12.2012 19:54 |
sprzeglo | krzyhhu | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 3 | 15.06.2011 08:56 |