![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
dziad barowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 15 godz 52 min 46 s
|
![]()
Podobnie do Kulfona zastanawiam się co ze mnie wyrośnie. Czy instruktor tańców rolniczych husia siusia umpa umpa czy może ..........?
Dziękuję wszystkim za wszystko. Za niedogodności noclegowe przepraszam. Szczególnie pozdrawiam Gerarda. Brzuch mnie boli od śmiechu. Stara dupa ze mnie. gnaty bolą i zakwasy. Zdjęć nie mam bo nie robię. Szef baru dziwił się tydzień temu, że zamawiam zupę szczawiową na śniadanie. Dziś zrozumiał ![]() 2 żołędź
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
IX Rajd Podlaski | Ivi | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 227 | 29.10.2014 20:57 |
XI Rajd Podlaski | frog | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 389 | 04.10.2014 13:42 |
rajd podlaski | wasilczuk | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 145 | 21.09.2012 12:21 |
VII Rajd Podlaski | wasilczuk | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 89 | 21.06.2012 21:16 |