![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 16 godz 20 min 39 s
|
![]()
Hej ponownie. Troszke sie przedluzylo bo Jordania to piekny kraj. Pozwolilismy sobie na jeden dzien calkowitej laby i ponurkowalismy w Aqabie. Potem zwiedzalismy Petre no i obowiazkowe plywanie w Morzu Martwym. Powiem Wam, ze naprawde nie da sie utopic. Fascynujace
![]() Jutro walimy do Bejrutu. We Adanie czekaja na nas nowe oponki TKC. Stare mimo roznych opinii wytrzymaly 6 tys. Do Adany dojedziemy bo to sam asfalt, ale w terenik to bym juz sie na nich nie pakowal. Ceny nizsze niz w polsce. Jakby co to mam niezly, oponowy kontakt na turcje ![]() Co do paliwka. Oczywiscie zanim napisalem, wszystkie odpowietrzenia sprawdzilem, dmuchalem tu i tam, w te i we w te (kurcze, jak to sie pisze ![]() ![]() Pompe mam mikuni wiec pewnie mam to samo co podos, choc nie wiem co ![]() ![]() Jestesmy w strefie wolnoclowej, fajki 1,5 zl za paczke, butla wodeczki 15 zl. Bedzie sie dzialo ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wypad 2-3 dniowy na UK Lwów | gieneknowy2012 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 18 | 11.12.2012 07:12 |
Wypad w Alpy - Zell am See | ramires | Trochę dalej | 96 | 21.07.2012 00:25 |
Wypad do Fortu Gerharda. | diverek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 24 | 28.06.2010 15:33 |
Wypad w Alpy - Dolomity | don_Pedro | Trochę dalej | 14 | 02.09.2008 13:35 |