|
|
|
|
#1 | |
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Niepoprawny ideologicznie - XTZ/GS/LC4 ;)
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Józefów
Motocykl: R1100GS, LC4
Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 58 min 40 s
|
Kupiłem Larka Freebird 43.3 (ok. 200 zł) z myślą jako pomocniczym GPSie i już 2gi egz. od razu po odbiorze poszedł do reklamacji (pierwszy - port USB wylazł mi razem z wtyczką, drugi - problemy z ekranem). Jak dostanę w końcu sprawny egz. to dam znać jak się sprawuje w praktyce.
Od strony softu (tyle zdążyłem przetestować) wygląda bardzo obiecująco - nie kasuje pamięci przy resecie, da się obracać ekran, 1gb pamięci wbudowanej, szybko łapie fix, łatwe odblokowanie, nie robił dziwnych problemów. Żeby tylko mieć jeszcze działający egz...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Krk-NH
Motocykl: XT 600E stage 2
Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 32 min 19 s
|
od 2,5 roku usiluje zepsuc lark freebird 35.0 - byl wstrzasany, mieszany, kurzony, opadany deszczem i myty myjka cisnieniowa - bez efektu. Dalej działa. Chodza na nim mapy prawie wszystkie (Automapa, Igo, MapaMAp, na garmina xt itd). Teraz spróbuje zepsuc go Cleo ; )
wczoraj do moto zalozylem Larka 43.3 + Automapa Europe. Dziala az milo.
Każdy dobry uczynek zostanie ukarany. z wrogami poradzę sobie sam...Przykładnie. ------------------------------------------------------------------ chroń mnie Boże przed przyjaciółmi, ------------------------------------------------------ Mój ból głowy, moja skrucha,
Moje kiszki, moja franca, Moja wreszcie groza ducha, Gdy Kostucha rwie do tańca! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() |
Czy mógłby ktoś przedstawić porównanie praktyczne nawigacji
Lark FreeBird 35AT i Goclever Rider 350. Która jest ciekwaszą propozycją ?
|
|
|
#5 |
|
heu ?
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07
Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
Z tych dwóch wziąłbym garmina
A poważnie to pamięci mają tyle samo, wyświetlacze też bardzo podobne (nie mam pewności, więc nie piszę że jednakie). Chyba podjechałbym do MM (miejskiej macalnia) pomacać który mi się przyjemniej mizia. Ew. wziąłbym tańszy.
|
|
|
#6 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
Potem wpadł z butelką dobrego wina do mnie na tjuning
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() |
Czyli tańszy po tuningu może robić jak droższy standard a i parę zł na Pb zostaje.
|
|
|
#9 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
Jak coś to ja tylko niś pasterizen
|
|