![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Ja miałem podobny problem ale świece się nie zaklewały tylko nie dostawał paliwa. Okazało się, że filtr paliwa był zapchany. Po wymianie silniczek działa bez problemu. Tu muszę przyznac rację JuIo tez się z taką sytuacją spotkałem, że noweświece po przejechaniu kilku kilometrów się skończyły.
W Twoim przypadku proponuję tak jak pisałeś wymiane świec oraz sprawdzenie linek od ssania czy się cofają przy gażnikach i sprawdzenie przewodów wysokiego napięcia do świec bo może być, że złośliwość rzeczy martwych. ![]() Ostatnio edytowane przez bouli : 19.04.2010 o 18:45 |
![]() |
![]() |
Tags |
problem z odpaleniem , zalewa świece |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Problemy z odpaleniem/jazdą po całej nocy na deszczu | jackhammer | Układ elektryczny i zapłonowy | 6 | 10.07.2013 21:35 |
problem z odpaleniem | Krzysiek009 | Układ elektryczny i zapłonowy | 6 | 25.08.2012 08:42 |
Problem z odpaleniem LAik pytanie(regulator?) | yakuzsa | Układ elektryczny i zapłonowy | 5 | 12.04.2011 17:23 |
Mam problem | Lewar | Układ elektryczny i zapłonowy | 48 | 11.03.2011 10:43 |