![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#15 | |
Amator podwórkowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 4 godz 19 min 2 s
|
![]() Cytat:
Ale na pocieszenie powiem Ci że jakieś 3 tygodnie temu jechałem mniej więcej trasą jaką musiałbyś przejechać Ty do nas. Ja konkretnie byłem na małym spocie Volvoforum swoja Africą w Międzyrzeczu. Tam w lekkim deszczu, nazad w porządnym deszczu. I cały czas konkretnie wiało z boku. Także to był mój pierwszy dalszy wypad Afryką. Oprócz nieprzyjemności związanych z bocznym wiatrem nie było źle. Zanotowałem lekki uślizg przodu podczas przejeżdżania świeżo namalowanej linii na drodze. Na szczęście obyło sie bez spotania z asfaltem. Ale już wiem ze na mokre linie szczególnie trzeba uważać. Do wtedy wiedziałem o tym z lektury. Teraz wiem ciut lepiej. Ty masz odrobinę dalej. Ale za to wg prognostyków pogodowych zupełnie bezdeszczowo. Z wiatrem tez niestety musiałbyś powalczyć. Nie wiem czy to dużo czy mało, bom mocno początkujący, ale ma wiać około 18 km/h. Za to raz w twarz a potem w plecy. Więc warunki będą niezłe. Gdyby sie sciemniło i bałbys się wracać nocą, możemy Cię przenocowac i wypuścić o poranku. No chyba że spodoba nam się Twa Afryka, to przez noc sporządzimy pod presją przyłozonej do skroni broni, jakąś umowę zbycia i później zakopiemy Cię za domem ![]() |
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
z okolic Przeworska | herni | Polska | 2 | 14.05.2011 09:47 |
Do Lichenia i okolic | Lukasz1221 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 02.03.2010 13:11 |