![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
ech...
więc tak: Willard ja wiem, że nie musisz, ale zadzwoń chłopie jak nie masz kontaktu innego. tel znasz. do reszty: Pany jest ogólne zatwardzenie w postaci BRAKU zbiorników na olej. Polski dystrybutor, którego jestem największym klientem /tego jestem pewien/ zrobił mnie w ..ja i czekałem, czekałem, czekałem aż sie okazało, że nie będzie. dodatkowo czekałem na elementy toczone na CNC - tu okazała się padaczka z tokarką, którą naprawiali cały ubiegły tydzień. jak rok to robię, nigdy nie miałem jeszcze takiego opóźnienia z powodu niedostępności podstawowych materiałów. efekty są opłakane - Willard jest w...ony bo mu obiecałem, że mam gotowe /no bo miałem mieć komplet i słać/, czeka chyba z 12 osób na forum XJR1300 i kilka niezwiązanych z jakimkolwiek forum. z dnia na dzień obiecywano mi, że to już jutro itd... jest słabo. zamówiłem zbiorniki w opcji wojennej z Niemiec i jadą. drogo no i to i tak niewiele ale na załatanie bieżących dziur wystarczy. dzisiaj koło południa dostałem potwierdzenie, że się toczy już i tokarka sprawna. najdalej w środę będę miał komplety do wysyłki. najbardziej opóźnione historie zleciłem na obróbkę ręczną, żeby było jak najszybciej. ZATEM: zanim posypią się gromy -> proszę o chwilę cierpliwości bo cała sprawa już lada moment się wyprostuje. jeśli ktoś ma mnie i czekania dość proszę o info. KING OF SNAKE - śledzę forum HVP - w chwili obecnej z przerażeniem :/ ale da Bóg w przyszłym tygodniu będzie już luźniej. Pozdrawiam Matjas
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Motooiler | robertG7 | Wszystko dla Afryki | 25 | 29.03.2014 07:19 |
Porada łańcuchowa pilnie potrzebna ... | paku | Rama, zawieszenia, napęd | 3 | 10.08.2009 09:51 |