![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 6 godz 43 min 45 s
|
![]()
Hubert - obcy - bighusky ...
nie ma napływu, bo dzialy są niewidoczne, jakby były publiczne to dawno mamy sporo większy napływ takich spamerow. Wolę profilaktykę przy ustalaniu zasad i tyle. Hubert, PiD to z założenia czysta komercja, czyli MY. Mowa o dorywczym -> KiS dział. Od strony technicznej widziałbym to tak (tylko czysta propozycja): - dostęp do PiD -> wyższa składka roczna 50,100, 200zł (user sam wybiera sobie, i wiem, że często może być to najniższa ) - dostęp do KiS -> dla zalogowanych (można zrobić warunek dla niewiedzących, że trzeba mieć przynależność do jakiejś grupy lub minimum 50 postów na forum) - dostęp zewnętrzy/obcy (poniżej 50 postów, niemal jednorazowe ogłoszenie) -> składka od 100zł Dla niehandlowców np. taki Puszek ![]() O tym właśnie mówię. Niech np. napisz ofertę do któregoś z handlowcow AT i niech przez niego sprzedaje kuferki i tyle. Wiem, że mało to jest przyjazne, że nasze działy KiS/PiD są niedostępne bez logowania, ale jak wspomniałem - nie jesteśmy tablicą ogłoszeń. Wypuszczając to na zewnątrz gwarantuje Ci, że mamy masę logowań tylko po to, aby ktoś niezwiązany z forum chciał się podpiąć pod jakieś akcje czy też korzystać z cen - wzrasta ruch, alien ma reklame dodatkową za free. Skoro jest ten dział to niech będzie z korzyścią dla nas wszystkich a nie tylko bazarem. Powtórzę - działy te powstaly dla NAS a nie dla obcych. Sami wszyscy wiemy ile znaczy ten rynek i jaki obrót jest w stanie wygenerować. -