![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#7 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 27 min 55 s
|
![]()
chłopki zamiatamy problem pod dywan
![]() 1 pytanie kto ma utrzymac forum a uzytkownicy b reklamodawca c pid jeśli forum ma być darmowe to musi być reklama bo ja jako uzytkownik nie ponosze zadnych koszytów , powiem raz jescze dla mnie jako składkowicza forum juz nie jest darmowe wiec albo forum mamy darmowe albo płatne to zdecydujmy sie bo kazdy chce zeby było za darmo a ja czy inny ma zaplacić za niego, nie podoba mi sie to nie zamiatajmy problemu osiągalności składek pod dywan bo dokładnie za rok będzie to samo cały czas myslałem ze chcemy znaleźć wyjście z sytuacji, wypracować rozwiązania ja rozumie ze wszyscy sie boja odpowiedizalnosci za tak podjete kroki bop to kórwa rewolta jest to co propnuje , wielu z nas i tak zapłaci skaldke dla nich nic sie zmieni oni nadal sa czarnuchami, użytkownicy motocykla będą mieli i tak nas w dupie a chyba ich na czarnym forum nie trzeba te 30 % treści jakie sugerowałem chyba im wystarczy dobrowolnie jako pid nie zapłacę nic, juz rozliczyłem sie z tego co obiecywałem mam nadziej ze wieczny skasujesz ogłoszenia w dziale finansowym i w pid być może ja mam inna wizje forum o tym wszystkim pisałem już wcześniej, przecież wiecie nie chce nikogo obrażać ani wkurwiać ale musimy wypracować metodę utrzymania forum bez proszenia się i jebanego zrzędzenia bo to uwłacza czarnuchowi chcesz być czarnuchem na stół 30 minimum nie drogo wolna, wybór masz nikt do niczego nie zmusza wybór i konsekwencje wyboru powinny być jasne |
![]() |
![]() |