![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
Zobacz wyniki ankiety: Czy regulamin jest sprawiedliwy | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 23.26% |
Nie |
12 | 27.91% |
Potrzebna korekta |
21 | 48.84% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Bartoszyce
Motocykl: RD07a, WSK 125, SH 125i ABS
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 13 min 16 s
|
![]()
Nie Greg, nie rozpędziłem się, ale tak to wygląda, kiedy się na to patrzy z boku
![]() Ludzie produkują te rzeczy, bo być może dzięki temu pojadą w tym roku na wakacje, albo za zarobione pieniądze udoskonalą swój produkt i będą w stanie wyjść z jeszcze atrakcyjniejszą ofertą, a ja i wielu innych, za zaoszczędzone w ten sposób pieniądze mam troszeczkę lżej, z planowaniem mojego budżetu. Nie mam zamiaru się przekomarzać, jakie rozwiązania powinny być, a jakich nie powinno, bo i tak zrobicie po swojemu. Korzystam z Forum = zapłaciłem składkę. Gdym był producentem/dostawcą, też bym zapłacił, ale tyle na ile by mi pozwalał uzyskany dochód. A propozycje opłat po kilka tysięcy PLN uważam za chore. Taka jest moja opinia i "nie rozpędziłem się".
...to jest wprost niezbyt mądre, ale w samym założeniu mądre. Ostatnio edytowane przez e200g_ : 18.02.2010 o 13:18 Powód: Kurde, wcięlo mi połowę posta, ale już jest OK. |
![]() |
![]() |