|  06.10.2025, 02:13 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2025 Miasto: Kolbuszowa 
				 Motocykl: CRF1100   Online: 1 dzień 33 min 41 s |  Przekoszona kierownica 

Witam. Nie wiem czy dobry działa, proszę przenieść do właściwego jeśli to nie problem. Zaliczyłem małego paciaka, a dokładnie to chciałem ominąć kałuże... przód przejechał a tyl uśliznął mi się na błocie i położyłem się na lewy bok. Prędkość była minimalna, nic się nie stało (poza rysą na dumie  )  motorek oparł sie na gmolach i kierownicy. Jak wracałem do domu to miałem wrażenie że kierownica jest lekko skoszona. Kierownica jako sama kierownica jest ok tylko mam taki odczucie jakby sam lewy reiser lekko sie ugiął. W niczym to nie przeszkadza, jak mówi powiedzenie głupi nie wie o co chodzi, mądry powie że tak ma być  no ale głupie odczucie jest że prawa strona jest nieco wyżej (dalej do przodu) niż lewa. Pomiędzy górna półka a uchwytem jest jakas gumowa tulejka, mogło tam sie odkształcić ewentualnie wygiela sie śruba która trzyma ten uchwyt? Można to jakoś delikatnie próbować naciągnąć? To wszystko sa elementy aluminiowe i dość dlugie te wieżyczki to troche sie boje pchać tam ręce żebym nie przedobrzył i nie urwał czegoś     | 
|   |   | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| kierownica do RD07a | tommi | Wszystko dla Afryki | 31 | 07.12.2023 20:00 | 
| kierownica | sizyrk | Wszystko dla Afryki | 14 | 21.08.2015 17:18 |